Siam Catering AS

Om oss

Kesarin drev sin egen restaurant i Pattaya i Thailand i 8 år. Der ble det servert både thailandske og europeiske retter, samt dessert og iskrem

Med mange år av solid kulinarisk bakgrunn i sin egen restauarant i Thailand har Kesarin Olsen startet et catering firma av thaimat i Olderdalen 2007. Det hele startet på Olderdalen Kulturhus hver fredag gjennom hele året, i tillegg til sommerkafé.

I 2009 ble cateringkjøkkenet utbygd ved Kesarins hus på Slettvoll. På grunn av økende etterspørsel og interesse, utvidet cateringkjøkkenet til et større virksomhet; kafé/restaurant. Siam Kaféen står på Slettvoll med plass til 40 personer, og har siden holdt åpent på sommeren. Kjøkkenet på Slettvoll brukes aktivt gjennom hele året til catering, og kaféen brukes til leie av lokalet til møter og arrangementer utenom sommersesongen.

I februar 2013 ble hotellet «Håkon Gjestehus» åpnet i Olderdalen, med fem dobbeltrom og to leilighet. Det er også en liten kafé på hotellet. Hotellet fikk det navnet på grunn av Kesarins avdøde ektemann, Håkon. I hotellets kafé står det en liten utstilling av fiskeutstyr og bilder av Håkon og Kesarin, da de en gang hadde fisker som hovedyrke. Kesarin hadde egen sjark og kvote, og skapte mange oppmerksomhet i media.

Mai 2015 hadde Kesarin en dokumentarfilm, «Til minne om Håkon», på nettavisen til Nordlys. Sommeren 2015 var hun med på direketesendingen på Sommer Åpent(Mysteriet på sommerbåten) på NRK1.